9 Şubat 2013

Rizespor'da Hedef Göztepe Galibiyeti


Rizespor Kulübü sitesi Teknik Direktör M. Denizli'nin açıklamalarına yer verdi.



Tavşanlı'yı yenerek ligde olumlu bir hava yakalayan yeşil mavililer de hedef Göztepe galibiyeti.



PTT 1. Lig'in ikinci yarısının ilk 3 maçında deplasmanda Gaziantep Büyük Şehir Belediye ile TKİ Tavşanlı'yı mağlup eden, sahasında ise Adana Demir'e mağlup olan Rizespor yarın sahasında oynayacağı Göztepe maçı için sıkıyönetim ilan etti.


Güven aşılamak için futbolcuları ile bire bir görüşmeler yapankurt hoca Göztepe maçının mutlaka kazanılması gerektiğini vurguladığı öğrenildi. Adana Demir maçının telafisini Tavşanlı maçında yaptıklarının altını çizen Mustafa Denizli, 

"Alınan olumsuz sonuçların telafisi mümkün. Önümüzde daha 14 hafta ve toplanacak 45 puan var. Göztepe bizim için yeni bir başlangıç olacak” dedi. Denizli, iç saha maçlarında yaşanan puan kayıplarına son vermek zorunda olduklarını vurguladı.

Futbolcu Formayı Terletmeli



Denizli, “Rizespor formasını giyen her oyuncu sahaya çıktığında formasının hakkını vermeli, gücü yettiğince mücadele etmelidir. Eksikler her zaman olabilir. Bu meşakkatli yolda her şeye rağmen yürümeyi becermek zorundayız. 

Bunun başka çaresi yok. Ben ikinci yarının ilk 3 maçını asgari 7 puan alırız diye düşündüm ama 6 puanla kapattık. Maç başına 2 puanın altını düşmememiz lazım. Bunu başardığımız taktirde biz hedefimize ulaşırız. 

Yine de aramıza katılanlarla birlikte bu periyot iyi bir periyottur. Bu süreçte ne kadar çok yol kat edebilirsek bu bizim için o kadar iyi olur. Bizde bunu başarmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Rizespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder