8 Şubat 2013

Karadeniz Derbisi Ünyespor-Giresunspor

Galatasaray'ın bir dönem futbol efsaneleri arasında yer alan ve şuan Giresunspor Teknik Direktörlüğü koltuğunda oturan Penbe bu pazar karşı karşıya gelecekleri diğer bir Karadeniz ekibi olan Ünyespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.



TD Ergün Penbe, Pazar günü deplasmanda Ünyespor ile 6 puanlık bir maç oynayacaklarına dikkat çekerek dolaylı olarak futbolcularına da uyarıda bulunmuş oldu.

Penbe; “Bizim için Bugsaşspor maçından daha önemli bir karşılaşma. Çünkü kendi rakibimizle oynayacağız”

“Ünyespor maçı her iki takım açısından da zor bir maç olacak. Rakibimizle altı puan değerinde bir karşılaşma oynayacağız. Bizim için Bugsaşspor maçından daha önemli bir karşılaşma. Çünkü kendi rakibimizle oynayacağız. Biz Ünyespor’u yenebilecek güçteyiz. Onlar da ikinci yarıya iyi transferler yaparak başladılar. Yenilmeyecek bir takım değiller. Biz Ünyespor’dan daha iyiyiz. Yeter ki oyuncularım istesin ve arzulasınlar. Bizim de artık üç puan alıp kendimize gelmemiz gerekiyor.  Pazar günkü karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyoruz. İki tane üst üste galibiyet aldığınızda bu ligde her şey farklı oluyor. Biz onun peşindeyiz. Bir üç puan aldığımızda kendimize olan özgüven artacak.”

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta ise puan durumu şöyle...



Kaynaklar: (spor28, Giresunspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder